Koppa.se — Kaffets bästa vän!

Kaffe när det är som bäst

Få saker kan vara så pass njutningsfulla som en morgon då man får vakna av sig själv utan någon stress och några måsten, för att sedan få avnjuta en god frukost med radion i bakgrunden. Visst ser man också snabbt en kopp kaffe framför sig där på morgonen? Oavsett hur man brygger sitt kaffe så är det för de allra flesta just förknippat med vardagslyx och ett skönt sätt att starta igång dagen. Nu med kaffet i fokus, vad finns det egentligen för olika sätt att brygga det på?

Moderna kapslar

Kapslar har är inget med rymden att göra, även om kaffet på detta sätt många gånger blir utomordentligt gott. När man brygger sitt kaffe med kapslar har man en speciell bryggare, där kapseln sätt in och med en enkel knapptryckning förvandlas till en kopp.  De olika kapslarna finns i en rad olika smaker och går bland annat att handla smidigt och prisvärt hos http://www.espressocoffeeclub.se/. Hos Espresso Coffee Club kan man precis som namnet antyder vara medlem för att få kapslarna direkt hem. Så mycket smidigare och bekvämare kan det sällan bli.

Klassiska bryggaren

En klassikt kaffebryggare är vad vi genom åren har sett i vart och vartannat hem. Även här utvecklas tekniken hela tiden, och det görs ständigt undersökningar i media kring vilken bryggare som är den bästa och vilken som brygger det godaste kaffet.  Ett sätt att få sitt kaffe med så mycket aromer och smaker som möjligt är att köpa hem hela, rostade böner för att mala kaffet själv hemma. Då blir resultatet med kaffebryggaren som allra bäst.

Som en liten slutparentes till alla kaffe-lovers därute, kan glädjande studier spridas vidare. Det visar sig nämligen att man som äldre håller sig friskare, och kanske framförallt levande längre, med en kopp av den gudabenådade drycken om dagen.  Bra va?

Scroll to top